top of page

Pulsul Moldovei Bate în Chicago: Festivalul "Inima Mea e Moldova"


An de an, în inima agitată a metropolei Chicago, o comunitate vibrând de dor și entuziasm își face loc să se exprime. Festivalul Inima Mea e Moldova, o manifestare de zile mari care pune în lumina reflectoarelor cultura, tradițiile și muzica moldovenească, adună mii de moldoveni din întreaga Americă. Acesta nu este doar un simplu eveniment, ci o sărbătoare încărcată cu o energie unica.



Așteptat cu nerăbdare de mii de Moldoveni în fiecare an, festivalul este deja la a 6-a ediție și în acest an va avea loc pe 19 august. Văzând atâția conaționali în același loc, bucuria este mai mare decât la Hramul Orasului. Într-adevăr, mulți se întreabă "cum e posibil?" sau folosesc scuza "ei, asta e Chicago, e normal". Dar indiferent de motiv, lumea vine și asta e cel mai important.


 

Și pentru că un festival nu poate exista fără invitați de seamă, anul acesta organizatorii au pregătit un lineup impresionant: Guz, Surorile Osoianu, Andrei Porubin, Cristina Croitoru, Karizma, Iulian Corochi, Viorel & Isidor Glib, Dumitru Lisan, Larisa Levinta și Dr Harwest.


Pentru a adăuga un plus de autenticitate, suntem invitați să ne alăturăm în cel mai mare dans popular “Ciuleandra”. Iar pentru a încălzi și mai mult atmosfera, se va organiza și un Târg al Micilor Meșteșugari. Și bineînțeles, nu poate lipsi din meniu delicioasa mâncare tradițională și vinul de casă.


 

Noutățile nu se opresc aici. Organizatorii au pregătit un concurs pe pagina de Instagram a evenimentului! Și vorbim de premii serioase aici: o tură cu avionul deasupra Chicago-ului, o plimbare cu familia pe un ponton în Miami, o plimbare cu jet-ski-ul, o sesiune foto cu Yuri K Photography, două nopți la cabana Wakefield Lake pentru două familii și 6 bilete la Festivalul Inima Mea e Moldova!





 

Noi vom fi prezenți acolo unde bate inima Moldovei, pentru că pe lângă cele enumerate mai sus, vrem să gustăm mămăliga de Chicago și să ne lăsăm inspirați de meșterii cu experiență. Ne vedem acolo!


📆 DATA: 19 AUGUST

⌚ ORA: 12:00 PM

📍 VASA PARK




bottom of page